25 okt. loomakaitseteemaline projektipäev Saaremaa Ühisgümnaasiumis

Meid kutsuti rääkima looduskaitseteemade raames oma tegemistest. Rääkisime Eesti Loomakaitse Seltsi tegevusest, olukorrast Kuressaarest ja meie igapäevasest tööst. Kaasas oli meil pisike staar- eelmisel päeval Randverest leitud u. kahe kuusest kutsikas, kes hetkel veel otsib kodu.
Oldi huvitatud, kuidas õpilased saaksid kaasa aidata. Nt. korraldada heategevusüritust, reklaamida turvakodu, koguda annetusi, pakkuda hoiukodu. Esmajärjekorras siiski loodame, et andsime endast teada ja info meie olemasolust järjest levib.
Aitäh kutsumast!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

See on väga ilus ja õilis üritus, mis aitab kaasa lastel märgata ja aidata endast nõrgemat-keeletut looma, kes ei oska rääkida.Minul on kodus Tartust hukkamise eest toodud kass, teinse leidsime kodu lähedalt.Samuti on koer, kes pidi minema vastu oma hukule.Olen väga rahul oma loomadega, kes on jõudnud minuni küllalt kummalisi teid pidi, kuid me oleme koos õnnelikud ja hoiame üksteist,Samuti hoiavad loomi kogu meie pere nii lapsed kui lapselaps.Need loomad on truud ja ustavad ning öösel ärgates tuleb kass alati vaatama, kas perenaisega on ikka kõik korras.Ronib kaissu ja nurrutab nii, et padi põrub.Minu töökaaslane on samuti korjanud kokku 10 hukkumisele määratud kassi ja on neist suures vaimustuses.Loom toob inimese ellu palju toimetusi, kuid ka palju sõprust, hellust ja rõõmu, millest teinekord niiväga puudust tunneme.Olen rõõmus, et ka meil on hakatud pöörama tähelepanu üksikuile, eksinud ja hukule määratud loomadele