26.12




Politsei andis teada tänavale maha jäänud vigastatud koerast.



Pühade puhul aga ei olnud muud teha, kui oodata järgmist päeva,käiku loomaarsti juurde, kus tal pandi luumurru tõttu jalg kipsi. Kuulutused läksid "Meie Maasse" ja "Kadi" raadiosse.

LISATUD: Otsib UUT peremeest!

8 kommentaari:

Enari ütles ...

tubli politsei ja tublid meediategelased teil seal

saareloomad ütles ...

Noojaah- läbi kolmandate isikute nüüd kuulda olnud, et ikka tublid linnakodanikud, kes esimesena siiski koerast märku andsid :)
Aga politsei ka siiski tubli, muidugi :D

Enari ütles ...

Ahh ära kauple :P

Head nimepäeva hoopis! ;)

Elina ütles ...

Aga kutsa ootab ikka veel peremeest. Koer on hästi hoitud, ei ole näljas olnud, kaelarihma kohtagi ei ole näha. Sõbralik, mänguhimuline. Hoolimata võõrast kohast, võõrastest inimestest ja kipsis jalast hakkas kuts juba teisel päeval hoiukodus inimesi mängima meelitama. Tundub noor koer, hambad ilusad valged ja olekult lustlik. Kummaline, et nii kena koera omanik ei otsi :( Teiste koerte ja tema käpa seisukorra tõttu peab ta hoiukodus olema eraldatud ruumis ja tal on seal väga igav, ta tahab väga mängida ja teda on nii kurb sinna üksi jätta :( Kus siis omanik ometi on?!

Elina ütles ...

Ikka veel ootab see tore koer omanikku. Arvan, et peaksime hakkama otsima uut, sest vana ei anna endast märku. Koer on väga sõbralik ja tahab seltsi. Sobiks õuekoeraks oma võimsa kasukaga, aga kindlasti mitte ketti. Rihma otsas jalutamisega hakkab juba harjuma. Suurest igavusest nokitses ta oma katkise jala küljest kipsi ära ja sai nüüd uue kipsi ja krae ka , et enam kipsi ära võtma ei ulatuks.

saareloomad ütles ...

Kuna on selgunud, et paeguste omanike näol tegemist koerast mittehoolivate inimestega, kes lasevad ta järjepidevalt hulkuma ja kes koerale järgi ei tule, siis- vajab loom uut sõbralikku peremeest.

Elina ütles ...

Koeraga on nüüd selline lugu, et ta saab muudkui oma käpa ümber kipsi ära :( Isegi krae ei aita. Aga niimoodi ei kasva ju käpp normaalselt kokku. Arsti sõnul oleks vaja sõita Pärnusse ja seal pannakse Reku jalg poltidega kokku - seda ta küll enam lahti nokitseda ei saaks. Aga see läheks päris palju maksma..kust me saaks sellise raha?? Kes aitaks?? Nii kahju kutsast, nii tore noor ja sõbralik koer.

Elina ütles ...

Reku asub siis homme Pärnusse teele. Hoiame pöialt, et kõik läheks hästi!!! Loodetavasti on tänu headel annetajatele nüüd ka operatsiooniraha koos.