02.12

2. DETSEMBER
Uude koju Valjalga läheb Muratsist pärit u. poole aastane triibuline kass.










Samuti on uus omanik 17. nov. metsast leitud koerakutsikal Caesaril.
Tema koduks saab Pihtla vald.





Hommikul tuli Gelialt teade, et Muratsis on kätte saadud viimane kass pesakonnast, tiine, vaja ainult järgi minna. Kahju küll, aga mina nüüd jalamees (nutt ja hala). Pärastlõunase seisuga, kui asja uurisin, kuidas kassiga lood, olid uudised aga sellised- järgi minna pole vaja- lasi puurist jalga... Ju hirm oli nii suur :(!

Uue omaniku saab eile opereeritud kollane kass :)

Lõpuks saab valmis (no peaaegu) ka meie uus ametlik kodulehekülg aadressil http://www.saareloomad.ee/



1. DETSEMBER
Varasemast kassijahist oli teada, et kõige julgem Tuulteroosi kasside pesakonnast on triibuline poeg. Sugu ei olnud ametlikult selge, ühel eelneval kiirel uuringul oli silma hakanud, et siiski isane ;)
Kassipoja kinnipüüdmine läks ladusalt. Arvatavasti on neid poegi ka ümberkaudsete majade elanikud katsumas käinud, sest ei ole just tavaline, et tänaval elav loom laseb ka sülle võtta. Igatahes seda ta lasi ja kasti me ta panime.
Sai tehtud ülevaatus loomakliinikus, peale pandud parasiiditõrje kuklale. Antud tõrje peab kõrvaldama ka tatise nina, vesised silmad ja kõrvadest lestad. Nüüd jäi üle peremehekandidaati oodata, Ida-Niidus Kessu kodus.
Peremees tuli, kuid kuna polnud täiesti selge, kas tegemist poisi või tüdrukuga, tegime veel ühe sõidu kliinikusse- poiss! Pakkisime kassi kasti tagasi, kaasa kott toidumoona ja sõit koju, Läänemaale, võis alata!

Hommikul viisin Gelia pansionaati toibuma ühe tänaval viga saanud kollase täiskasvanud kassi. Loomakliinik tegi operatsiooni ja ka kastreeris. Leidja lubas hoolitseda uue peremehe leidmise eest. Hoiame pöialt! !


30. NOVEMBER
Meie Maa lisas hakkab ilmuma iganädalaselt infot meie ja meie loomade kohta. Kuna lisa jõuab tasuta kõigi kuressaarlaste postkasti, siis on see suurepärane võimalus info edastamiseks eelkõige neile, kes ei kasuta internetti.
Tulemust sellele ei pidanud kaua ootama- samal õhtul tunti huvi Tuulteroosi kassipoegade vastu, ainukeseks kriteeriumiks, et oleks isane. Leppisime kokkusaamise järgmiseks päevaks.

Väikest vigade parandust sooviks teha avaldatud info kohta. Tuulteroosi kassipojad olid kahandatud leheveergudel kolme kuu vanusteks nagu meie kodulehel kirjas oli. Tegelikult võib vanust neil olla juba umbes 5 kuud (mitte rohkem).
Proovime edaspidi olla hoolsamad ja käia ajaga kaasas!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

hea algus