Hall kassiema


Meie kauaaegsel kodutul- hallil kassiemal on lootust saada kodu.

Inimene mandrilt tuli mõttele võtta loom kuskilt kaugemalt kui Tallinn, sest seal see "käive" nagunii suur ja neil kindlasti paremini läheb. Nii ta leidiski meid või õigemini meie kauni kassiema, kes peale operatsioonist toibumist sai tubase eluga nii hästi hakkama, et oleks tahtnud sinna jäädagi. Ootab ta nimelt kurvalt ikka trepikoja ukse juures, lootes taas tuppa pääseda. Paidest jääb väheseks.

Hoiame pöialt- et valentinipäeval saab ta päris oma koju päris oma sõprade juurde :)

LISATUD 13.02

Käik loomaarsti juurde läks suurepäraselt- käitumine oli lausa eeskujulik!

Kõrvadest ei leitud midagi, peale augukese, mis tõestab, et me oleme tal juba korra kallal käinud jA et ta on steriliseeritud. Kuklale sai ta mutukate ja usside tõrje, et kümne päeva pärast, kui kõik okei, saaks talle teha ka marutaudisüsti.

Neljapäevani viibib hoiukodus Gelia juures- sealt edasi aga sõit Tallinnasse- PÄRIS OMA KOJU :)

2 kommentaari:

Elina ütles ...

Kiisu saab tulevase perenaise poolt nimeks Lotte. Homme läheb ta arsti juurde läbivaatusele ja jääb siis reisi ootama, et saada päris Oma Kodu :)

Elina ütles ...

Lotte on edukalt uuele perele üle antud. Talus reisi hästi, kodus hakkas kohe ettevaatlikult ringi vaatama ja lasi julgelt perenaisel pai teha. Loodetavasti harjub ta kiiresti ka Oskariga, oma uue kass-elukaaslasega...kodu ja pere on tal igatahes nüüd väga toredad :) Jääme ootama teateid Lottest, kuidas tal uues kodus läheb.